CSIZMÁR GÁBOR

Full text search

CSIZMÁR GÁBOR
CSIZMÁR GÁBOR foglalkoztatáspolitikai és munkaügyi minisztériumi államtitkár: Tisztelt Képviselő Úr! Azt javaslom, hogy tanulmányozza egy kicsit a bértáblát, a régit is meg az újat is, és számolgasson, és akkor rá fog jönni, hogy a tábla per tábla az 52,9 százalékos béremelés. Azt gondolom, hogy ez számolás kérdése, ha kell segíteni önnek ebben a számolásban, szívesen áll rendelkezésre a minisztérium, számológépünk is van, meg egyébként háttérszámításaink vannak.
Ami a nettót illeti, azt javaslom én is, hogy október elején nézzük meg, hogy mi van a bérjegyzéken, mert ott lesz még a tábla per tábla 50 százalék mellett a hatezer forintos plusz adójóváírás is, amit egyébként érdemes lenne kalkulálni.
Harmadikként szeretném említeni, hogy a szakszervezetekkel egyetértésben történt az egész béremelés lebonyolítása, a Közalkalmazottak Országos Munkaügyi Tanácsában megállapodás született, és valamennyi ágazatban megállapodás született a béremelés végrehajtásáról. Úgy gondolom, hogy ez azért kellő garancia.
A közszférának nem 3 százalékot ígértünk egyébként, mert magának a béremelésnek az áthúzódó hatása sokkal több mint 3 százalék, hogyha pontosak vagyunk. És hogy hogyan fog ez a következő évben megjelenni, szerencsére tételes adatfelmérés történt a fenntartók körében, ezért a tételes adatfelmérés alapján pontosan lehet számolni a következő évi hatásokat.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir