ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)

Full text search

ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)
ELNÖK (dr. Wekler Ferenc): Tisztelt Országgyűlés! (Megszólal egy mobiltelefon.) Kérném a rádiótelefonok kikapcsolását! Soron következik az Országgyűlés bizottságainak létrehozásáról, tisztségviselőinek és tagjainak megválasztásáról szóló 20/2002. (V. 16) országgyűlési határozat módosításáról szóló országgyűlési határozati javaslat határozathozatala. Az előterjesztést H/20. számon kapták kézhez. A nemzetbiztonsági és honvédelmi bizottság tagjainak, a vonatkozó törvények értelmében, a nemzetbiztonsági ellenőrzésre is szükségük van. Az alakuló ülés időpontjáig ez nem történt meg, ezért a bizottság tagjairól és tisztségviselőiről a mai ülésünkön határozunk. A mai napra a jelöltek ellenőrzése megtörtént, így nincs akadálya annak, hogy az Országgyűlés határozzon a két bizottság személyi összetételéről.
Tisztelt Országgyűlés! Most a határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e az Országgyűlés bizottságainak létrehozásáról, tisztségviselőinek és tagjainak megválasztásáról szóló 20/2002. (V. 16.) országgyűlési határozat módosításáról szóló H/20. számú határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 356 igen szavazattal, 1 tartózkodás mellett a bizottságok tagjainak jelölését elfogadta. A bizottság megválasztott tagjainak és tisztségviselőinek jó munkát kívánok!
Tisztelt Országgyűlés! Negyedórás technikai szünet következik, amíg kiosztjuk a médiakuratóriumi tagok életrajzát.
(Szünet: 15.37 - 15.58
Elnök: dr. Wekler Ferenc
Jegyzők: Herényi Károly és dr. Világosi Gábor)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir