CSIZMÁR GÁBOR

Full text search

CSIZMÁR GÁBOR
CSIZMÁR GÁBOR foglalkoztatáspolitikai és munkaügyi minisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! Köszönöm, hogy feltette a kérdést, mert így végre módomban áll elmondani, hogy az ön által polgári kormánynak nevezett kormány az elmúlt időszakban négy megyében is pályáztatás nélkül nevezett ki munkaügyiközpont-vezetőt: Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár, Tolna és Zala megyében. Ezt korrigáltuk, amikor a négy megyére terjedően kiírtuk a pályázatot, amely megjelent a minisztérium közlönyében, a Belügyi Közlönyben és az érintett megyei lapokban. Egyben a négy igazgatói pályázatot igazgatói munkakörre írtuk ki, azonos feltételekkel és követelményekkel mind a négy megyére vonatkozóan. Nem négy pályázatot tehát, hanem egyetlen pályázatot négy megyére kiterjedő módon.
A pályázókat a minisztérium által kijelölt bizottság hallgatta meg, ennek ismeretében Rezsőfi Istvánt jelölte a Hajdú-Bihar Megyei Munkaügyi Központ igazgatói állására. Rezsőfi úr jelenleg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Munkaügyi Központ igazgatója, pályázott is a pályázat során, és vállalja, hogy Hajdú-Bihar megyében legyen igazgató.
Tekintettel arra, hogy egy pályázati felhívásban került meghirdetésre mind a négy munkaügyi központ igazgatói állása, továbbá hogy a pályázatokat egységesen igazgatói pályázat megjelöléssel kértük beküldeni és nem kizárólag az adott megye vonatkozásában, ezt úgy tekintjük, hogy aki részt vett a pályázaton, az bármelyik munkaügyi központ igazgatói állását betöltheti, amennyiben vállalja.
Egyébiránt Rezsőfi Istvánt az előző ciklusban Orbán Viktor miniszterelnök főtisztviselőnek nevezte ki, és a köztisztviselői törvény 31/C. § (4) bekezdése alapján is kinevezhető lenne, de egyébiránt pályázott az állásra, ha nem is a Hajdú-Bihar megyeire, hanem a Szabolcs megyeire megfogalmazva pályázati elgondolásait.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir