PICHLER IMRE

Full text search

PICHLER IMRE
PICHLER IMRE (MDF): Köszönöm a szót. Tényleg nem akartam hozzászólni, és nem akarom az időt húzni, de államtitkár úr, amit most ön elmondott, arra muszáj, hogy reagáljak.
Azt hiszem, hogy az egész mondandómból az világlott ki - nem tudom, hogy akkor mit hallott ön -, hogy féltjük azt az iskolatejprogramot, amely most is még csak tervezés alatt van. És ha arra gondolok, hogy az elmúlt időszakban milyen lehetősége lett volna ennek a kormánynak, hogy az egész országra kiterjessze, akkor nem politikai dolgot kellene mondani, hanem egyszerűen gyorsítani kellene ezt a folyamatot.
Nem véletlenül jegyeztem meg a végén, hogy önök mutogatnak egyfolytában vissza. Eszem ágában sincs! Én nem vagyok pártpolitikus, pedagógus vagyok, és nagyon szeretném azt, ha minél előbb a gyerekek asztalára kerülne az a két deciliter tej. Ezért szóltam a mai vitában is, és ezért említettem, hogy természetesen örömmel vesszük azt, ha önök végre be fogják indítani ezt az iskolatejprogramot. Nem mondhatja, államtitkár úr, hogy ez nem a Földművelésügyi Minisztériumhoz tartozik, mert némi köze mégiscsak van a mezőgazdasági minisztériumnak a tejtermeléshez.
Az, hogy ilyen fölösleg van - azt hiszem, ezt kellene kordában tartani, de úgy látom, önök sem elég erősek ahhoz, hogy ezt meg tudnák tenni.
Köszönöm szépen. (Dr. Szanyi Tibor: De nincs fölösleg! - Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir