DR. SALAMON LÁSZLÓ

Full text search

DR. SALAMON LÁSZLÓ
DR. SALAMON LÁSZLÓ (Fidesz): Eörsi képviselő úrnak szeretném emlékezetébe idézni, hogy Deák-évet tartunk (Közbeszólás az MSZP padsoraiból: Van nálad tojás?), és manapság többször is szokták idézni egy nagyon fontos mondatát, amit a képviselő úr figyelmébe ajánlok: “Hazudni nem szabad.” (Közbekiáltások a Fidesz padsoraiból: Úgy van! - Taps ugyanott.)
A képviselő úr felszólalása tele volt valótlan állításokkal, amiket visszautasítok! Nem felel meg a valóságnak, hogy mi pártdelegáltakat kívánnánk utaztatni! Ha a képviselő úr elolvasta volna a módosító javaslatunkat és a csatlakozó módosító javaslatunkat (Dr. Répássy Róbert: Nem tud olvasni! Sajnálom szegényt!), nem állítana ilyen valótlanságokat, vagy lehet, hogy önt az sem zavarná! (Közbekiáltások az ellenzék padsoraiból: Úgy van!)
Mi háromtagú bizottságokra tettünk javaslatot mind a két javaslatunkban, és ezekben a bizottságokban nincsenek pártdelegáltak. Ne tessék valótlan dolgokat mondani! Olyan javaslatot, amiről ön beszél, az MSZP képviselője tett. (Felzúdulás a Fidesz padsoraiban.) De meggyőződésem, hogy ők sem azért tették, mert utazni akarnának! Ilyenfajta infámis vádaskodással nem vagyok hajlandó a túloldalt sem bántani és megsérteni.
A képviselő úr hozzászólása valótlanságoktól hemzsegett, és teljes mértékben vissza kell utasítanom ezeket az állításait. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir