DR. NÉMETH IMRE

Full text search

DR. NÉMETH IMRE
DR. NÉMETH IMRE földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter: Képviselő Úr! A tisztességes állatorvosok nevében is kikérem azt, amit ön állít e tekintetben, az állatorvosok sem korruptak, csak egyes tagjaik. Úgy gondolom, hogy a hálózat megfelelőképpen működik, valóban egy kicsit sok az eszkimó és kevés a fóka e tekintetben, ezt világosan kell látni. Úgy gondolom, hogy nem az FVM feladata, hogy az állatorvosok megélhetési problémáját ilyen rendszer-átalakítással orvosolja.
Az élelmiszer-ipari üzemek felmérése szeptemberben befejeződött. Nem az európai uniós szakértők végezték, mint ahogy ön állítja, hanem a saját állat-egészségügyi hálózatunk, és egyértelművé tettük az uniós szakértők előtt is, hogy hány üzemünk felel meg az európai uniós normának, hánynál kell még gyorsítani a felkészülést, és bizony csaknem 80 üzem az, amelyik nem felel meg ezeknek a normáknak. Nagyon komoly problémát okoz, hogy az elmúlt években elmaradtak azok a beruházások, nem jött létre a SAPARD-program (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), amelyből igazán forrást meríthettek volna ezek az üzemek.
Ennek érdekében, képviselő úr, tükörbe is kell nézni. Köszönöm a figyelmet. (Taps a kormánypárti padsorokban. - Dr. Kis Zoltán: Így van!)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir