DR. KOVÁCS ZOLTÁN

Full text search

DR. KOVÁCS ZOLTÁN
DR. KOVÁCS ZOLTÁN (Fidesz): Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Miniszter Asszony! Ön nem válaszolt a kérdésemre, direkt félreértette a dátumot. Én arról beszéltem, hogy 2002-ben miért nem kapták meg, de nem ez a lényeg. Önök becsapták az embereket, tisztelt miniszter asszony. Azzal kampányoltak, hogy több pénzt kapnak az önkormányzatok és az emberek. Mára se pénz, és lehet, hogy se állás nem lesz a következő évben. Ma kétszer annyi fiatal diplomás áll sorban állásért, mint egy évvel ezelőtt. A meglévők is lehet, hogy elvesztik az önök finanszírozási technikája következtében az állásukat, további intézményeket kell majd bezárni az önkormányzatoknak.
A jövő évben az önkormányzatok szembesülnek az önök 40 százalékos gázáremelésével, amiről szinte nem is esik szó a mai parlamenti ülésszakon, pedig erről van szó, tisztelt miniszter asszony. Próbált ön már gúzsba kötve táncolni? Próbálja meg, akkor átérzi az önkormányzatok helyzetét, mert ilyen helyzetbe kerülnek majd 2004-ben az önkormányzatok!
(15.30)
Azt javaslom önnek, hogy először a klientúrát, azokat a tanácsadókat, akik nem kaptak stallumot a választásokon, azokat bocsássák el a minisztériumokból (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), ne a jól dolgozó köztisztviselőket. (Taps a Fidesz és az MDF padsoraiban. – Egy hang az ellenzék soraiból: Így van!)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir