FONT SÁNDOR

Full text search

FONT SÁNDOR
FONT SÁNDOR (MDF): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Sajnálom, hogy Tóth Károly nincs bent, de lesz lehetősége meghallgatni a hozzászólásomat.
Nekem csak az az egyetlenegy kérdésem most már, hogy László Csaba és Draskovics Tibor a Kereskedelmi és Hitelbanknál felelős beosztást betöltő elnökhelyettesek, ahonnan az egész brókerbotrány, úgy tudjuk, a gyökerében, és annak a kereskedelmi vállalatától, brókercégétől kiindul; Medgyessy Péter annak az Inter-Európa Banknak az igazgatója, ahol a pénzek landolását engedélyezik valamilyen oknál fogva; Bitvai Miklós az a személy, akit a kormányváltás után a baloldali hatalom kinevez az Állami Autópálya Kezelő élére, Csillag István jóváhagyásával; Bitvai Miklós fia tudomásunk szerint Kulcsár Attila brókernek a közvetlen beosztottja volt, tehát a pénzek folyamáról elég jól tudtak beszélni, hogy honnan kellene, és mire kellene fordítani. Most már csak az a kérdés - és azt szeretném, hogy akkor legyen szíves Tóth Károly megnevezni -, hogy az előző, polgári kormányban ezek szerint László Csaba, Draskovics Tibor, Medgyessy Péter, Bitvai Miklós vagy Kulcsár Attila közül melyikük foglalt helyet? Ha ezen megnevezett öt személy közül egyre is rábök, és azt mondja, hogy ő volt, akkor megértem, hogy azon kezd el gondolkodni, hogy esetlegesen az Orbán-kormány is felelőse ennek az ügynek.
Ha ezen öt személy közül nem fog tudni rábökni egyre sem, akkor tartok tőle, hogy a maszatolás, a szemfényvesztés művészetét próbálják itt előadni - szerintem elég kevés sikerrel.
Köszönöm. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir