PETTKÓ ANDRÁS

Full text search

PETTKÓ ANDRÁS
PETTKÓ ANDRÁS (MDF): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Tóth Károly képviselőtársam hozzászólásakor nyomtam meg a kettőperces hozzászólási lehetőség kapcsán a gombot.
Sajnálom, hogy a képviselőtársam elment, mert így csak arrafelé nézve tudom kérni a képviselőtársamat, hogy lehetőleg azt a képviselőtársunkat, aki nincs az ülésteremben, ne szólítsuk meg, gondolok itt Salamon László képviselőtársunkra, aki nem tartózkodott az ülésteremben, és így nem tudott reagálni Tóth Károly képviselőtársunknak a feltevésére. Próbáljunk meg arra szorítkozni, hogy azon képviselőtársainkat szólítsuk meg, akik az ülésteremben tartózkodnak.
Egyébként mélységesen fel vagyok háborodva azon, hogy a módosító javaslatok beterjesztői közül se Csiha Judit, se Tóth Károly, se dr. Wiener György képviselőtársam nem tartózkodik az ülésteremben, így nem tudom, hogy kivel lehet vitatkozni; mi, ellenzéki képviselők, egymással biztos, hogy nem szeretnénk vitatkozni. Jó volna, ha a módosító javaslatok előterjesztője az ülésteremben tartózkodna, mert akkor el tudnánk mondani azt, hogy mi az álláspontunk a beterjesztett módosító javaslatokról.
Köszönöm a megtisztelő figyelmüket. (Taps a Fidesz és az MDF soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir