SZALAI ANNAMÁRIA

Full text search

SZALAI ANNAMÁRIA
SZALAI ANNAMÁRIA (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök asszony. Engedje meg, képviselőtársam, hogy fenntartsam a véleményemet, és azt is kérem, hogy ne fenyegetőzzön.
Azt, hogy nem felel meg a hatályos törvényeknek, az ORTT is érezte, hiszen ő fordult többek között az Alkotmánybírósághoz. S hogy mennyiben nem volt rendben ez a megoldási mód, arról ne vitatkozzunk, hogy ez jó vagy nem jó, hiszen a kisebbik kormánypárt is azt állítja, hogy ez nem volt jó döntés. Nekem az a véleményem ezzel kapcsolatban, hogy akkor lett volna elfogadható a kormánynak ez a javaslata, hogyha teljes egészében folytatja a közmédiumok finanszírozását, tehát teljes egészében befizeti, és nemcsak egyik részét fizeti be; másrészt olyan módon teszi ezt meg, hogy a normatív rendszer fennmaradási lehetősége megteremtődik, hiszen jelenleg teljes egészében, most már százszázalékosan ki van szolgáltatva a Televízió, a Rádió a kormánynak, hiszen tetszőlegesen annyi pénzt utal át, amennyit ő jónak lát.
S hogy még egy rendellenesség volt ebben, arra emlékeztetni szeretném, bizonyára már elfelejtette, hogy még mielőtt egyáltalán megszületett volna a döntés, már a kormány egy határozatában utasította a Postát, hogy szüntesse meg a beszedését. Tehát még senki nem hagyta jóvá. Úgyhogy azt gondolom, hogy önmagában ez is egy otromba lépés volt annak idején a kormánytól.
Köszönöm.
(17.30)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir