LASZTOVICZA JENŐ

Full text search

LASZTOVICZA JENŐ
LASZTOVICZA JENŐ (Fidesz): Köszönöm, elnök úr. Én úgy gondolom, hogy az államtitkár úr nem értette a kérdéseket. Teljesen félrevezeti a lakosságot, szándékosan vezeti félre, hiszen itt van az adóhivataltól az a levél, amelyet az utazási irodáknak megküldtek (Felmutatja az iratot.), és ebben le van írva, hogy milyen paragrafusokra hivatkozik az adóhivatal. Tehát a választ nem tudom elfogadni.
De megállapítható, hogy visszatért a szocialista diktatúra sötét ördögi időszaka. (Felzúdulás az MSZP padsoraiból.) Az utóbbi hónapokban három súlyos alkotmánysértést követett el a kormány: az egyik a gyülekezési jog megsértése - mindenki emlékszik rá, hogy nyáron a rendőrség hogyan verte szét a tüntetőket. (Közbeszólások az MSZP padsoraiból, többek között: Jaj!) Itt a Belügyminisztérium a felelős. A véleménynyilvánítás szabadságának a megsértése: amikor Loppert Dánielt elítélték azért, mert a véleményét elmondta. És a harmadik: a tartózkodási hely szabad megválasztása jogának a megsértése. Én úgy gondolom, hogy ha ez az út ma Magyarországon a való világ, ez nem a demokratikus út a szabad Európa felé. (Közbeszólások az MSZP padsoraiból: Miről beszél?)
Én úgy gondolom, a Pénzügyminisztérium levonhatná a szükséges következtetéseket. Köszönöm. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir