DR. KOSZTOLÁNYI DÉNES

Full text search

DR. KOSZTOLÁNYI DÉNES
DR. KOSZTOLÁNYI DÉNES (Fidesz): A bizottságban azok a dolgok, amiket az előző tíz percben el tudtam mondani, elhangzottak, de megmaradt egy éles szembenállás. (Kovács Kálmán: Az meg.) Én azt állítottam az önkormányzati bizottságban, hogy a kormány döntése, tehát maga a törvényjavaslat ellentétes a fővárosi közlekedési rendszer konszenzussal elfogadott fejlesztési tervével. Ezzel szemben Gy. Németh Erzsébet, MSZP, jegyzőkönyvben azt állítja, nem igaz, hogy az előttünk fekvő törvényjavaslat ellentétes lenne a főváros közlekedésrendészeti fejlesztési tervével, annak minden egyes paraméterében (Manninger Jenő visszatér egy rövid időre az ülésterembe. - Taps a kormánypártok soraiban. - Közbeszólás: Itt hagyott valamit a Jenő.) és minden egyes tételének megfelel.
Lehetséges, hogy ezt a vitát ezen a héten el tudnánk dönteni, ha önök nem erőltetnék azt, hogy minden körülmények között holnap ennek a részletes vitájára is sor kerüljön. (Közbeszólások az MSZP soraiból: Ma! Ma!) A holnapi napon.
Tisztelt Ház! Szóba került még a bizottságban az az elképzelés is, hogy Budapest XV. kerületében '96-ban volt egy időközi választás. Az egyik jelölt azzal kampányolt, hogy metrót Palotának! A másik jelölt nem ezzel kampányolt. Ez a másik jelölt vesztett, illetve nyert. (Közbeszólás: Most nyert vagy vesztett? - Zaj. - Az elnök csenget.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir