ÉKES JÓZSEF

Full text search

ÉKES JÓZSEF
ÉKES JÓZSEF (MDF): Nagyon köszönöm, elnök úr, és köszönöm az államtitkár úrnak, hogy a végén kimondta, hogy Tüskeváron is lesz mentőállomás. Szeretném, hiszen Gógl Árpád és Mikola István miniszter urakkal is nagyon sokat konzultáltunk ebben a kérdésben, és nem véletlen, hogy kormányhatározat szintjén is megfogalmazódott a tüskevári mentőállomás kérdése.
Az a folyamat, hogy 12 új mentőállomás megépült az elmúlt ciklusban - köztük volt a tüskevárinak is az esetleges megépítése -, sajnos a kormányváltás következtében nem tudott tovább folytatódni, amit ön most utólag így megerősít, hiszen Veszprém megyében két mentőállomás felújítása és kettő továbbépítése szándékában áll a kormánynak, és ezek közé tartozik Tüskevár telephellyel egy mentőállomás létrehozása.
Köszönöm az államtitkár úr válaszát, és ezt biztosra fogják venni a Tüskevár és a környéken lévő települések lakói is, hiszen a 8-as leterheltsége miatt nem mindegy, hogy 20 perc alatt vagy adott esetben egy óra alatt kell a betegnek kórházi kezelést biztosítani, és a mentőnek adott esetben ezen időszak alatt (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) ki is kell érnie, és a beteget el is kell szállítania.
Köszönöm még egyszer a válaszát. (Taps az MDF soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir