DR. MÁTRAI MÁRTA

Full text search

DR. MÁTRAI MÁRTA
DR. MÁTRAI MÁRTA (Fidesz): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Ott folytatva, amit képviselőtársam elmondott, ezt szeretném az államtitkár úr figyelmébe ajánlani.
Szóval, hiteltelennek tűnik az államtitkár úrnak az a mondata akkor, amikor ha figyelte volna az M5-ös autópályánál a felszólalók által szóvá tettet, pontosan ugyanazt fogalmazták meg, hogy van ugyan vizsgálóbizottság, amit önök most megengednek, és pontosan erről van szó, hogy akkor, amikor a vizsgálóbizottság elkezdi a munkáját, ellehetetlenítik, mert hol az iratokat nem adják oda, hol azokat az adatokat nem szolgáltatják, amelyekkel a vizsgálóbizottság előreléphet. Egyetlenegyet hoztak fel, a lakásmaffiával foglalkozó vizsgálóbizottságot, amely eredményesen tudta a munkáját befejezni, de az összes többi vizsgálóbizottság szinte botrányos véget ért; pontosan azért, mert önöktől, illetőleg az önökhöz tartozó, önökkel kapcsolatos cégektől nem kapják meg a megfelelő információt pontosan ahhoz, hogy a vizsgálóbizottság a munkáját végezze.
Nagyon bízom abban, hogy ha feláll ez a vizsgálóbizottság, akkor nem erre a sorsra jut, és akkor az államtitkár úr megint el tudja mondani, hogy lám, lám, mi engedjük a vizsgálóbizottságok felállítását - bezzeg a Fidesz-kormány nem engedte -, csak éppen nem tudják a munkájukat elvégezni. Ez is egy különbség kettőnk között. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir