LENGYEL ZOLTÁN

Full text search

LENGYEL ZOLTÁN
LENGYEL ZOLTÁN (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Igyekszem most már nagyon rövid lenni. Mi személyes adat, és mi nem személyes adat, és miben lehet kutakodni, miben nem lehet kutakodni?
Tisztelt Államtitkár Úr! Addig, amíg valaki egyszerű emberként teszi a dolgát, addig vannak személyes adatai. Attól a pillanattól kezdve, hogy fény derül egy társaság tevékenységére, és megjelenik a társaság neve, attól a pillanattól kezdve a cégjegyzékben levő nyilvános adatok alapján meg lehet tudni, hogy kik azok, akik ebben a társaságban tulajdonosok, tisztségviselők. Eddig tart a személyes adatainak védelme megítélésem szerint.
Attól a pillanattól kezdve, hogy a közvéleményt foglalkoztatja egy társaság körül kialakult helyzet, és megnevezik a társaságot, és a közvélemény számára nyilvánossá válik a társaság neve, attól a pillanattól kezdve a cégjegyzékben szereplő adatok alapján nyilvánossá válik a tulajdonosok és tisztségviselők neve is. Ez történt, semmi más.
Államtitkár úr, ha minden olyan nagyon rendben lenne, akkor az elmúlt másfél évben nem romlott volna Magyarország korrupciós megítélése. Nagyon sok hellyel visszaestünk a 2002-es állapot óta. Ezen talán el kellene gondolkoznunk.
Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz padsoraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir