SOLTÉSZ MIKLÓS

Full text search

SOLTÉSZ MIKLÓS
SOLTÉSZ MIKLÓS (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Keller úr utolsó gondolataira válaszolva hadd mondjam el, ha ott valóban lett volna bármi gond, akkor ön az elmúlt két évben már olyan vizsgálatot indított volna, hogy az egész sajtó arról zengett volna. Ön is nagyon jól tudja, hogy semmit nem talált, pedig kutakodott.
(19.40)
Viszont azt szeretném önnek jelezni és sokaknak, nagyon sokan gondolják úgy mostanában, hogy gyermeküket ezentúl Gergelynek fogják hívni, mert hátha akkor több esélyük lesz a jövőben.
Mari nénit folytatva: Mari néni azt szeretné kérdezni, hogy az ő gyermeke milyen módon juthat - pedig tehetséges gyermeke van - ilyen szerződésekhez, milyen módon kerülhet ilyen üzleti kapcsolatokba.
A vizsgálóbizottság majd igenis azt fogja vizsgálni, volt-e köze annak, hogy a Matáv adókedvezményt kapott, ahhoz, hogy ezek a fiatalok, akik 2003-ban nyitottak egy céget, semmiféle referenciával nem rendelkeztek, semmiféle tapasztalattal nem rendelkeztek, ők pedig ilyen lehetőséghez jutottak. Az országban sok millió tehetséges fiatal ember él, sok millió tehetséges ember él, és messze nem tudnak ilyen lehetőséget megszerezni. Érdekes, hogy pont Baráth Gergely és Medgyessy Gergely kapta meg ezt a lehetőséget. (Taps a Fidesz soraiból.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir