ARNÓTH SÁNDOR

Full text search

ARNÓTH SÁNDOR
ARNÓTH SÁNDOR (Fidesz): Államtitkár úr, az a baj ezzel a meglehetősen pökhendi és magabiztos válasszal, hogy gőze sincs arról, mi a helyzet. A legfontosabb probléma az, hogy nincs pénz sem a megyei közgyűlés kasszájában, sem a polgármesteri hivatalok kasszájában. És úgy tűnik, hogy ezután a családok kasszájában sem lesz.
Az az intézkedéssor, amit ön bejelentett, hihetetlenül lassú és hihetetlenül felelőtlen. Az a helyzet, hogy mi most át fogunk adni önöknek egy anyagot, amiben összefoglaltuk, hogyan lehetne ezt megcsinálni, amiben korrekt módon el lehet számolni. De azt meg kell mondanom, hogy ez a magatartás, ami önöket jellemzi, hogy megígérnek valamit, ami a reális károknak mintegy negyedét, töredékét, ha fedezi, magyarul, töredékfinanszírozást vállalnak be, és még akkor ilyen nagy arccal eljátssza a törvénygazda szerepét, ez egy kicsit húzós. Na mindegy, ezt majd elmondjuk ott a helyszínen, lesz mondanivalónk ezzel kapcsolatban.
Az, hogy az önkormányzati épületekben milliárdos károk estek, és még gőzük sincs, hogy fogják kifizetni, a kisebbségi házakban, a családi házakban, és akkor ezzel a hozzáállással…- ne haragudjon, államtitkár úr, visszautasítom ezt az egész katyvaszt, amit ön most ide összehozott!
Köszönöm, hogy meghallgattak. (Taps az ellenzéki padsorokból.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir