ELNÖK (dr. Áder János)

Full text search

ELNÖK (dr. Áder János)
ELNÖK (dr. Áder János): Megkérdezem Tóth Andrást, kíván-e szólni. (Jelzésre:) Nem kíván szólni.
Tisztelt Országgyűlés! Akkor most a határozathozatal következik. Emlékeztetem önöket, hogy a bizottság úgy foglalt állást, hogy a képviselő úr mentelmi jogát az Országgyűlés ne függessze fel. Felhívom figyelmüket, hogy a mentelmi jog felfüggesztéséhez a jelen lévő országgyűlési képviselők kétharmadának igen szavazatára van szükség.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy felfüggeszti-e Tóth András országgyűlési képviselő mentelmi jogát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - Közbeszólás a Fidesz soraiból: Szégyen!)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 132 igen szavazattal, 187 nem ellenében, 7 tartózkodás mellett Tóth András mentelmi jogát nem függesztette fel. (Révész Máriusz jelentkezve: Személyi érintettség kapcsán!)
Most személyi javaslatokról döntünk. Tájékoztatom önöket, hogy a napirendi ajánlástól eltérően az állami intézményeknek és szervezeteknek az Együtt Egymásért, Egy-Másért Alapítvány működésével kapcsolatos korrupciógyanús ügyekben való részvételének körülményeit és az Együtt Egymásért, Egy-Másért Alapítvány működésének nemzetbiztonsági kockázatait vizsgáló bizottság tisztségviselői és tagjai megválasztására nem ma, hanem jövő heti ülésünkön, a bizottsági tagjelöltek teljes körének nemzetbiztonsági átvilágítását követően kerül sor.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir