ELNÖK (Lezsák Sándor)

Full text search

ELNÖK (Lezsák Sándor)
ELNÖK (Lezsák Sándor): Köszönöm, miniszter úr. Tisztelt Országgyűlés! Most a bizottsági álláspontok ismertetésére kerülhet sor a napirendi ajánlás szerinti időkeretekben. Megkérdezem, hogy a költségvetési bizottság tízperces időkeretben állít-e megszólalót. (Nincs jelentkező.) Nem. Megkérdezem, hogy az alkotmányügyi, valamint a gazdasági bizottság öt-öt perces időkeretben állít-e előadót. (Nincs jelentkező.) Nem. Köszönöm szépen.
Tisztelt Országgyűlés! (Jelzésre:) Kékesi képviselő úr a bizottság nevében kíván megszólalni? Mert itt közben jelezték a bizottságok elnökei, hogy nem kívánnak a bizottságok előadót állítani, de nyilvánvalóan lehetősége van. Nem látom Kékesi képviselő úr jelentkezését. (Dr. Vojnik Mária: A frakció nevében kíván felszólalni.) Erre később lesz lehetősége Kékesi képviselő úrnak. Legyen majd kedves normál szót kérni, és nyolc percben lesz erre lehetősége. Éppen ezt szeretném ismertetni.
A vita szerkezetéről fogunk dönteni, tisztelt Országgyűlés. Kezdeményezem, hogy a záróvitában a benyújtott módosító javaslatokat három szakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés a következők alapján. Az első szakaszban a tanács tagjainak jogállását érintő javaslatok szerepelnek az ajánlás 1., 2. és 3. pontjai szerint. A második szakaszban a hatálybalépéssel kapcsolatos indítványok, valamint egy jogtechnikai módosítást kezdeményező javaslat vitájára kerül sor a 4., 5., 6. és 7. pontok szerint. A harmadik szakaszban pedig a Herendi Porcelángyárra vonatkozó indítványt tárgyaljuk meg a 8. pont alapján. Aki a javaslattal egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon. (Szavazás.)
Tisztelt Országgyűlés! Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a záróvita szerkezetére tett javaslatot nem fogadta el.
Kérek új javaslatot. Ügyrendben jelentkezik Göndör István képviselő úr. Öné a szó, képviselő úr.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir