DR. VERES JÁNOS

Full text search

DR. VERES JÁNOS
DR. VERES JÁNOS pénzügyminiszter: Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Asszony! Ha már szóba hozta ezt a két kérdést, azt gondoltam, hogy egy harmadikat is szóba hoz. Nem egy államtól független szereplő volt az, amely ebben a kérdésben a vizsgálatot lefolytatta, és megállapítást tett. Azt gondolom, hogy legalább annyit érdemes lett volna ebben a kérdésben mondani pozitívumként - még ha ellenzékből ezt nehéz is elismerni -, hogy az állam nevében eljáró szervezet folytatott egy vizsgálatot, megállapított valamit, amely jelen pillanatban a bíróságon jogerősen is megállt.
Szerintem olyan probléma nincs, amire ön utalt, nevezetesen, hogy elévülés, hiszen maga a döntés most született meg, ebből következően innentől számít az, hogy akar, tud-e és milyen módon jogot érvényesíteni az állam. (Dr. Dávid Ibolya: Nem.) Az általam ismert jogi szakvélemény ezt tartalmazza, azt tudom mondani még egyszer. Jogászok ezen lehet, hogy vitatkoznak, mi ezt megnézettük, és a jogerős ítélettől számított határidő érvényes ebben az esetben. Ön, látom, mást tud. Én csak azt tudom mondani, amit a mi szakértőink leírtak ebben a kérdésben.
(17.50)
A kiírások kapcsán szerintem nem a kiírásban volt a probléma, hanem a pályázók összejátszásában volt a probléma. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) Én legalábbis így ismerem az ítéletét a bíróságnak, illetve így ismerem a Versenyhivatal döntését is. Ebből következően, amire ön utalt, csak azt tudom mondani, hogy a pályázók vétkeztek.
Köszönöm. (Szórványos taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir