PETTKÓ ANDRÁS

Full text search

PETTKÓ ANDRÁS
PETTKÓ ANDRÁS (MDF): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Államtitkár Úr! A Katona Kálmán képviselőtársam által elmondottakra szeretnék ráerősíteni, és kérni a tisztelt államtitkár urat, hogy nézze át azt a módosítási javaslatot, amit a képviselőtársam benyújtott.
Teljes mértékben egyetértek a Katona Kálmán által elmondottakkal, hiszen, ha valaki megnézi a Gazdasági Minisztérium honlapját, akkor egyértelműen látja, hogy ez a törvény ott nem volt elhelyezve, egyértelműen látszik az, hogy ismét egy salátatörvénnyel állunk szemben, amit az Alkotmánybíróság megállapított, hogy nem lehet salátatörvényeket benyújtani a tisztelt Ház falai közé. A 24. szakaszt, hogyha valaki elolvassa, akkor meglátja azt, hogy ez nem a munka törvénykönyvéhez kapcsolódó módosítás. Ezt valaki kitalálta a tisztelt kormány képviselői közül, becsempészték ide ezt a módosítást, ezért kérem az államtitkár urat, hogy nézzék át, és amennyiben lehetséges, akkor fogadják el az ellenzéki képviselőknek azt az észrevételét, hogy nem szabad ezt a törvénymódosítást így elfogadni.
A másik, amihez szeretnék hozzászólni, az a törvénymódosításnak a 4. szakasza, és miután az általános vitában vagyunk, én azt tudom mondani a Magyar Demokrata Fórum képviselőjeként, hogy támogatom ezt a benyújtott módosítási javaslatot, és örülök, hogy itt egyértelműen megjelenik az, amit a Magyar Demokrata Fórum képviselőjeként néhány nappal ezelőtt fölvetettem, hogy a munkavállalót nem érheti kár azért, mert a bankszámláról veszi ki a pénzét. De hát azért lássuk be, ha ma egy munkavállalónak átutal a munkaadója 100 ezer forintot, odamegy a bankautomatához, a 100 ezer forintból csak 99 ezret tud kivenni, hiszen ezer forintot a bank elvesz. Én ajánlom a www.mdf.hu-t, a www.pettkoandras.hu-t, ahol pontos számítási adatok találhatók az általam előbb elmondottakra.
Köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Taps az MDF padsoraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir