BABÁK MIHÁLY

Full text search

BABÁK MIHÁLY
BABÁK MIHÁLY (Fidesz): Köszönöm, elnök úr, a hozzászólás lehetőségét. Tisztelt kormánypárti Képviselőtársaim! Mi azt mondjuk, hogy nagy a baj, cselekedni kell, mégpedig okosan. Önök azt mondják, hogy önök szerint nincs baj.
Én nem tudom, hogy hogy gondolkoznak ezen. Elvesznek mindenhol a 2010-es költségvetésből, mindenhonnan, ahol most is kevés pénz van. Ahogy Domokos László képviselőtársam mondta, elvesznek az emberektől, mindenhova kevesebb jut: önkormányzatoktól, szociális-egészségügyi intézményektől, állami szolgáltatásoktól, gyerekektől, öregektől és minden egyéb más helyről. De nem vesznek el a kormánytól. Miről szólnak a módosító indítványaink? Pontosan arról, hogy a túlzott kormányzati kiadásokból el kell venni, és oda kell tenni azokhoz a helyekhez, amelyeknél szükség van ezekre a forrásokra.
Nem kell tolmács, mélyen tisztelt hölgyeim és uraim, nem kell tolmács, mert mindenki érti azt, hogy a jövő évben további terhek nehezítik még az emberek életét: az áfaemelés, a 13. havi elvétele teljes egészében, a jövedéki adó, az ingatlanadó, a munkanélküliség növekedése, az infláció és különböző energiahordozók áremelkedése. Nem reális a költségvetési törvény, és ami nagy baj, hogy a gazdaság élénkítéséről egyáltalán nem szól. Ez óriási baj!
Köszönöm hogy szólhattam. (Taps a Fidesz padsoraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir