SZABÓ VILMOS

Full text search

SZABÓ VILMOS
SZABÓ VILMOS (MSZP): Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Ház! Szeretném a figyelmükbe ajánlani a Szülőföld Alap éves beszámolóit, amely itt a parlamentben járt, amelyből világosan megnézhetik, hogy kik is részesültek támogatásban. Én most csak a 2009-es beszámolóból idéznék néhány tételt, és azt hiszem, nagyon fontos, hogy ezeket tudják, nem hiszem, hogy ezeket olvasgatták.
Thália Színház, Kassa; Hét Nap Kft., Vajdaság; Gyulafehérvári Római Katolikus Érsekség Szent Mihály-székesegyház, Palágykomoróci Református Egyházközség, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Kolozsvári Magyar Egyetemi Intézet, Selye János Egyetem, Kosztolányi Dezső Diáksegélyező Egyesület, Szabadkai Műszaki Főiskola, II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Főiskola; Jánosi Líceum, Kárpátalja, Ukrajna; Magyarkanizsai Községfejlesztési Információs Központ, Szövetség a Közös Célokért Alapítvány, Jakabffy Elemér Alapítvány, Ausztriai Magyar Egyesületek és Szervezetek Központi Szövetsége, Bécsi Napló internetes működése.
Azt gondolom, hogy mielőtt felelőtlen kijelentéseket tesznek, egy picit tájékozódjanak, és nézzék meg pontosan, hogy mi történt, azután szűrjék le a tapasztalatokat, és alakítsák ki a véleményüket.
Köszönöm szépen a szót, elnök úr. (Taps az MSZP padsoraiból.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir