DR. PINTÉR SÁNDOR

Full text search

DR. PINTÉR SÁNDOR
DR. PINTÉR SÁNDOR belügyminiszter: Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Képviselő Úr! Én úgy gondolom, hogy a tényleges változás már 2010-től tart. Én azt gondolom, hogy ezt önök is érzékelik, hogy ha nem is olyan kiemelkedően, mint mások, de az előbbiekben felolvasott különféle közvélemény-kutatók és tudományos szervezetek, zrt.-k kimutatása egyértelműen azt mondja, hogy a lakosság ezt érzékeli.
A baj az, hogy tévedésen alapul az ön által felépített kérdéskör, már csak azért is, mert nyilvánvaló az, hogy Miskolcot nem nyilvánította kiemelten veszélyeztetett területté a rendőrség.
(15.20)
Miskolcnak egy részét, Lyukóvölgyet, Lyukó-bányát azt igen, tehát ez egy szűk rész. Ennek oka viszont az, hogy ott létrehoztunk egy kiemelten ellenőrzött területet, és nem szeretnénk, ha a befektetett munkánk kárba veszne. Itt egy konténerirodát is felállított a rendőrség annak érdekében, hogy nagyobb legyen a biztonság. Tehát óriási erőfeszítéseket tettünk, és ennek az erőfeszítésnek az eredményét nem akarjuk elveszíteni.
Mi haladunk. A 2010-ben kijelölt úton megyünk, a törvény és a szakszerűség útján. Vannak eredmények. Elmondottam már, hogy 451 ezer bűncselekményből 358 ezerre csökkentettük a bűncselekmények számát 2013-ra, és Miskolcon is az idén, 2014-ben, az első öt hónapban 9 százalékkal csökkent a bűncselekményszám, a közterületen elkövetett bűncselekmények számát pedig 16 százalékkal csökkentették a készenléti rendőrök miskolci kollégáikkal közösen.
Azt gondolom, rend van, és egyre nagyobb rend lesz. A következő négy év végén arról fogok beszámolni, hogy kiemelkedően nagy közrend lesz és biztonság Miskolcon is.
Köszönöm a figyelmét. (Szórványos taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir