SALLAI R. BENEDEK

Full text search

SALLAI R. BENEDEK
SALLAI R. BENEDEK (LMP): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Mindennek a történetéhez azért, hogy a pozitív és a vicces oldalát nézzük, Rétvári Bence államtitkár úr a Lánchíd Rádiónak és a Magyar Nemzetnek olyan nyilatkozatot adott, hogy azért nem kell foglalkozni ezzel a kérdéssel, mert az ellenzéknek nincsenek szakmai érvei. Ezt láttam a mai nap folyamán reggel online. Volt szerencsém végigülni itt a múlt hét folyamán ezt, és semmi mást nem hallottam, csak szakmai érveket, és ehhez képest nagyon mókás ez a nyilatkozat, ami arról szól, hogy semmiféle ilyesmi nem hangzott el.
Mindazonáltal, amit elmondott Hegedűs Lorántné képviselő asszony, arra a problémára szeretném még felhívni a figyelmet, ugyanilyen erővel, amikor átolvassák az önkormányzati törvényt, annak örülnék, ha azokra a problémákra, ami a fővároson kívül van, azokra is mindannyian érzékenyek lennének.
Ikotity István képviselőtársammal a múlt hét folyamán készítettük el az önkormányzati törvény jogszabály-módosító javaslatát, aminek folyamatban van a tárgysorozatba-vétele, pont azért, hogy a kistelepülési polgármesterektől ne vegye el a jogszabály az indulási kedvet. Kérem, hogy azt is ilyen lelkesedéssel támogassák majd hamarosan.
Köszönöm szépen. (Taps az LMP padsoraiból.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir