DR. RÉTVÁRI BENCE,

Full text search

DR. RÉTVÁRI BENCE,
DR. RÉTVÁRI BENCE, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára: Köszönöm szépen a szót. A képviselő asszonytól több konkrétumot ebben az egy percben sem hallottunk, mint az előző kettőben. Hogy rosszak a bérek, ezt furcsa, hogy pont a pedagógusok esetében mondja a képviselő asszony, akik 30-40 százalékkal többet visznek most haza, mint vittek haza ezelőtt négy évvel, és akiknek idén szeptemberben és jövő szeptemberben is nőni fog a bére, és ezt be is terveztük a költségvetésbe. A tavalyi évben 120 milliárd (Korózs Lajos közbeszól.), az idei évben is több mint 37 milliárd forint szerepel pluszforrásként a pedagógusoknak a bérére.
Ami pedig azt illeti, hogy nem vizsgáltuk ki kellőképpen, képviselő asszony, önnek volt egy felszólalása a parlamenti bizottsági ülésen, ezután a miniszter úr részletes adatokat kért a KLIK-től, ön is megkapta (Dr. Szél Bernadett: Nem igaz!), írásban megkapta, hogy hány takarító, szemétgyűjtő közfoglalkoztatott van a KLIK-ben (Dr. Szél Bernadett: És?!), mennyi ügyintéző, mennyi pedagógiai asszisztens, mennyi ifjúságvédelmi alkalmazott, mennyi kisegítő munkás, betanított munkás, épületgondnok, karbantartó, szakmunkás, portás, őr, hivatalsegéd, kézbesítő (Dr. Szél Bernadett: Nem ezt kérdeztem. Nem ezt kérdeztem! - Az elnök csenget.), számra pontosan megkapta ezeket az adatokat.
Ennél részletesebbet, azt hiszem, ön más esetben sem kaphatott volna. Azt hittük, hogy megköszöni ezeket az adatokat, de ezek szerint erre hiába várunk. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir