GÚR NÁNDOR

Full text search

GÚR NÁNDOR
GÚR NÁNDOR (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr, igen, nincs kétperces, csak 2 perc 3 másodperc volt, és ösztönszerűen kétpercest nyomtam. Köszönöm szépen, elnök úr.
A dolog lényege három mondatot, talán annyit sem tesz ki. 2013… - most 2015-öt írunk, ’16 januárjával foganatosítjuk az adaptációt, az átírást, tehát a dolog lényege, hogy egyrészről ha kukacoskodni akarnánk, akkor azt lehetne mondani, hogy picit késett a dolog, hiszen ezt más ’14-ben meg lehetett volna, meg kellett volna csinálni. Na most, ha a másik oldalról nézem, akkor meg azt tudom mondani, hogy olyan értelemben meg elkapkodottnak tűnik a történet, hogy egy átfogó, minden alapot magában hordozó, tehát stabil, biztonságos pontokat magában hordozó, a háttérben pedig kellő felkészítési lehetőséget biztosító, a könyvvizsgálók… - nem is a könyvvizsgálók, inkább a mérlegképes könyvelők tekintetében történő felkészítési lehetőséget meg legalábbis megkérdőjelez ez a történet, mármint ez a féléves kifutás. Nem akarok részletekbe menni, hogy a rendkívüli tételeknek az egyebek közötti nyilvántartásával kapcsolatos aggályok, kételyek hogyan és miképpen hívódnak majd életre, de ahogy Józsa képviselőtársam ennek a bizonytalanságáról szólt, ez a mi értékítéletünk szerint egyértelműen benne van kockázati tényezőként, kockázati elemként megmutatkozik.
Éppen ebből kifolyólag, mint mondta, tartózkodni fogunk, és sokkal inkább azt javasolnánk, hogy ha már két év eltelt ’13-at követően, akkor inkább még egy év teljen el, de akkor olyan törvényalkotásra kerüljön sor, amely a hibaforrásokat minimalizálni tudja. Elnök úr, köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir