LÁZÁR JÁNOS,

Full text search

LÁZÁR JÁNOS,
LÁZÁR JÁNOS, a Miniszterelnökséget vezető miniszter: Köszönöm szépen. Valószínű, hogy a program késése összefüggésben van azzal, hogy hány állami szervezetre van rábízva. Össze sem lehet számolni. Mindenesetre belekeveredett ebbe mindenki lényegében, aki az államot képviseli abban a térségben. Mondom, 25 milliárd forint abban a megyében, Baranyában nagyon sok pénznek számít. Somogyban is vannak ennek hatásai.
Ezt azért hozom szóba csak, mert valószínűleg magam is hibás lehetek a program elhúzódása miatt, hiszen a közbeszerzési felügyelet, amely hozzájárul a közbeszerzésekhez, vagy tucatnyi alkalommal tagadta meg annak a közbeszerzési eljárásnak a megindítását, amelyet előterjesztettek Ős-Dráva-ügyben. Szerettem volna ugyanis a közpénzek elköltésének átláthatóságát és ésszerűségét garantálni. Ezt fogom tenni a jövőben is, még ha véletlenül késedelmet is okoz. Úgy hiszem, hogy néhány hét vagy néhány hónap csúszás okán nem állhatunk el attól a szándékunktól, hogy mindent tisztességesen végezzünk ott el. A következő EU-s ciklus külön nevesít 11 milliárdot, és tartjuk az eredeti 25 milliárdos programot is.
Ha konkrét bejelentés van, akár Tiffán Zsolttól, akár öntől, akkor természetesen ki fogom vizsgálni a konkrét ügyeket. (Taps a kormánypártok padsoraiból.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir