ÁGH PÉTER

Full text search

ÁGH PÉTER
ÁGH PÉTER (Fidesz): Köszönöm a szót. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Államtitkár Úr! A terrorcselekmények és más bűncselekmények miatt 10 év fegyházbüntetésre ítélt Ahmed H. mellett tartottak demonstrációt civil szervezetek nemrégiben. A migránspárti erők ismét nyomást akarnak gyakorolni Magyarországra, mert ők legalizálni akarják a bevándorlást, és, azt gondolom, kimondhatjuk, migránsokkal akarják betelepíttetni Európát.
A tüntetésen a Krétakör és a Migszol aktivistái arról beszéltek, hogy azért ítélték el a férfit, mert, idézem: „Eldobott három tégladarabot, mert muszlim és migráns. A röszkei perek koncepciós perek, amelyek arra hivatottak, hogy példát statuáljanak és félelmet keltsenek.” Ezt állították.
(16.10)
Ezzel szemben a tények, hogy Ahmed H. szír állampolgárságú, 40 éves férfi nem is volt menekült és most sem az. Tíz év tartózkodási engedélye van Cipruson, és egész családjával Cipruson él. Felmerül a kérdés, hogy miként lehet egy tíz éve Cipruson élő személy menekült. Ez a szír férfi a röszkei eseményekkor egy megafonon buzdította az illegális migránsok tömegeit, hogy a határt védő rendőröket kövekkel dobálják és törjék át a kerítést. Ezek a tények, és ha ezt nézzük, a mostani demonstráció egy újabb példája, hogy hogyan szeretnék az illegális migrációt segítő szervezetek hamis állításokkal befolyásolni a közvéleményt és egyúttal lejáratni a kormányt.
A Migszol egyértelműen Soros György bevándorlást segítő, támogató hálózatának egyik tagja. A szervezet saját tájékoztató anyagaiban együttműködő partnerként a Soros-hálózat szinte minden tagja szerepel. A kvótareferendum tájékoztató kampányának indulásakor is szerepelt a hírekben ez a szervezet, akkor két aktivistájukat kormányzati plakátok rongálása közben tetten érték.
Ezek a szervezetek rendszeresen támadják hazánkat, a kormány határvédelmi és terrorellenes intézkedéseit, a bevándorlási szabályok szigorítását és a kvótaellenes, betelepí-tés-ellenes népszavazást. A magyar emberek az októberi népszavazáson azonban, azt gondolom, egyértelművé tették, hogy nem kérnek a tömeges bevándorlásból és a vele kéz a kézben járó terrorizmusból.
Ennek fényében kérdezem államtitkár urat, hogy kormányellenes újabb lejárató akciót láthatunk-e mindezek mögött, ezt láthatjuk-e az álcivil szervezetektől, azaz kicsoda valójában Ahmed H. Köszönöm a figyelmet. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir