KISS LÁSZLÓ

Full text search

KISS LÁSZLÓ
KISS LÁSZLÓ (MSZP): Tisztelt Ház! Attól tartok, hogy egy parlamenti államtitkár felkészültsége nyilván nem terjed ki odáig, hogy tudja, hogy egy parlamenti képviselő milyen bizottságnak a tagja. Én a Nemzeti összetartozás bizottságának tagjaként gyakran járok Erdélybe. Nem szorulok rá arra az adományra, amire a Pro Minoritate Alapítvány rászorul, erre a 150 millió forintra. Akkor megyek Erdélybe, amikor csak akarok, nem akkor, amikor önök lehetővé teszik ezt nekem.
Három határidőt szeretnék mondani önnek: 2015. május mint határidő, amikor ennek a pénzlopásnak először meg kellett volna valósulnia; 2016. augusztus 31., amikor a határidőt újabb egy évvel kibővítették, és meg kellett volna valósulnia ennek a pénzlopásnak. És a harmadik pedig az, amit most mondott, 2017. augusztus 31. Most sem tudjuk, hogy melyik igaz; megépültek ezek a faházak vagy nem épültek meg. Egyébként vérlázító maga a projekt is.
Sok mindent elmond, hogy az építési engedélyt is csak az után kérték meg, miután lejárt a határidő. Nem tudom, hogy Romániában milyen építési előírások vannak.
Nyilván nem olyanok, hogy a határidő lejárta után (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret lejártát.) kell megkérni az építési engedélyeket.
Ön összevissza hazudozott, ennek okán nem tudom elfogadni a választ. (Taps az MSZP padsoraiból.)
(14.50)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir