DR. GYÜRE CSABA

Full text search

DR. GYÜRE CSABA
DR. GYÜRE CSABA (Jobbik): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Csak nagyon röviden reagálnék a Rubovszky György által elmondottakra. El is mondtam a vezérszónoki felszólalásomban, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom önmagában azzal a ténnyel, hogy az informatikai szolgáltatási rész bővül az önkormányzatoknál, maximálisan egyet tud érteni. Tehát ezzel a résszel egyetértünk.
Az előző felszólalásomban a kritikákat a gyakorlati tapasztalatokról azért fogalmaztam meg, hátha meghallgatásra fog kerülni, ezek a problémák merültek föl, amennyiben bevezetésre kerül ez a rendszer, ezeket minél hamarabb tudjuk kiküszöbölni.
(14.00)
Azt azért látjuk, hogy amikor ellenzékből is kritikákat fogalmazunk meg, és ha az a megfelelő fülekbe eljut, akkor bizony sokszor kijavítják azokat a problémákat, amelyek itt fölmerülnek. Tehát ezeket a kritikákat nem azért fogalmaztam meg, hogy emiatt támadnánk a törvényt, az alaptörvényt, hanem azért, hogy ezeken kellene javítani. A vezérszónoki felszólalásomban soroltam föl azokat a problémákat, ami nekünk önmagában a törvénnyel kapcsolatosan fölmerültek. Ezek inkább építő jellegű kritikák voltak, ami miatt a rendszeren változatni kell. Köszönöm szépen. (Szórványos taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir