DR. HARANGOZÓ TAMÁS

Full text search

DR. HARANGOZÓ TAMÁS
DR. HARANGOZÓ TAMÁS (MSZP): Köszönöm szépen a szót. Először is az első mondatom az, hogy Orbán Viktor gyávaságát vagy érintettségét jelzi, hogy nem mert ma személyesen válaszolni (Felzúdulás a kormánypárti padsorokban.), és önnek ezt a szuper produkcióját kellett Magyarországnak végighallgatnia.
Egyébként érthető, hiszen Orbán Viktor a hét végén elmondta, hogy a magyarok közül 4,8 millió embernek már nincs közvetlen tapasztalata az előző rendszerrel, hát most adnak nekik ilyen tapasztalatot. Adnak nekik a verőlegényekkel, adnak nekik azzal, hogy a rendőrség és a hatóságok ehhez asszisztálnak, adnak azzal a cinikus, hazudozó Igazságügyi Minisztériummal, aki egyébként és önök mint Fidesz, semmit nem tettek ennek az ügynek a megváltoztatásáért. És magának még van képe ilyeneket nekünk itt elmondani!
Ebben ön az élen szerepel, tisztelt képviselőtársam, ez nem a polgári Magyarország - nem tudom, figyeltek-e vasárnap -, amit itt csinálnak. Ez nem az, tisztelt képviselőtársaim. Ez egy gyáva, korrupt, önkényuralmi rendszernek a bemutatkozása. (Zaj és felzúdulás a kormánypárti padsorokban.) Ezt pedig a magyar emberek - gondolom, látták itt az előző pillanatokat is - nem tűrik. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) Legalább ebből tanulhatnának.
A válasza elfogadhatatlan és szégyenteljes. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir