HOLLIK ISTVÁN

Full text search

HOLLIK ISTVÁN
HOLLIK ISTVÁN (KDNP): Az ellenzéki képviselőknek, főként a szocialista képviselőtársaimnak szeretném mondani, hogy hiteles lenne a bekiabálásuk és az ordibálásuk abban az esetben (Lukács Zoltán: Mondjad, amit leírtak! Ne velem foglalkozzál!), ha egyébként a Simor-éra alatt minden héten felálltak volna a tisztelt Házban, és elmondták volna, hogy Simor András fizetése milyen magas, és ez mennyire tűrhetetlen. (Lukács Zoltán: Ennyit tudsz? - Taps az MSZP soraiban. - Gőgös Zoltán: Ülj le!)
Képviselőtársaim! Én végignéztem, egyetlen ilyen felszólalást nem találtam, annak ellenére, hogy Simor András 8 millió forintot keresett (Lukács Zoltán: És akkor mi van?), most a jegybank vezetője ennek a 70 százalékát fogja keresni. Lehet, hogy azt mondja képviselőtársam, hogy és akkor mi van, de azt gondolom, hogy ez teljesen egyértelmű érvelés volt a részemről. (Lukács Zoltán: Abszolút! - Gőgös Zoltán: Akkor emeljétek még följebb! Hajrá magyarok!)
Úgy gondolom, hogy összességében ez a módosító javaslat, még egyszer mondom, a pénzpiac stabilitásának a növelését idézi elő, a pénzpiaci reguláció a jegybanki felügyeleti rendszert és az eszköztárat tudja eredményesebbé tenni, ezért a Kereszténydemokrata Néppárt támogatni tudja az indítványt. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban. - Taps az MSZP soraiban. - Korózs Lajos: Gratulálok! - Dr. Bárándy Gergely: Az alkotmányosságról még beszélhettél volna egy kicsit!)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir