BALLA GYÖRGY

Full text search

BALLA GYÖRGY
BALLA GYÖRGY (Fidesz): Köszönöm szépen. Lukács képviselő úr saját maga nyilatkozta, hogy a választási kampányban azért bízta meg az édesanyja cégét 300 ezer forinttal jogi tanácsadásért, mert a joghoz nem ért, de látjuk, az orvosok külföldre utaztatásához ért. (Dr. Lukács László György: Ilyet sose mondtam!)
Az a helyzet, hogy erről szerintem beszéljünk komolyan, és fejezzük be az ordenáré hazudozást! (Felzúdulás a Jobbik soraiban.) Én ugyanis egyetlenegy képviselőről sem vagyok hajlandó elhinni azt, hogy miközben a választási kampányban segítségre van szüksége, aközben a szülei ezt pénzért teszik. Nem vagyok hajlandó feltételezni, és nem vagyok hajlandó elhinni ezt egyetlenegy képviselőről sem. (Mirkóczki Ádám: Ti nem szoktátok!)
Tényleg azt várják tőlem, hogy azt a beszélgetést elképzeljem, hogy: édesanyám, segítségre lenne szükségem, te jobban értesz hozzá, mint én; rendben van, fiam, csak majd küldöm a számlát. Azt gondolják, hogy ilyen előfordulhat? Egészen egyszerűen arról van szó, hogy valaki szeret a közpénzekben turkálni, nem volt még képviselő, úgy gondolta, hogy ez a 300 ezer forint jól jön neki. Ez sokkal hihetőbb, mint az, hogy valakinek az édesanyja számlát küldjön azért, mert a kampányban segít.
Szégyellje magát, képviselő úr, azért, mert ilyen lehetetlen helyzetbe hozta a saját édesanyját! (Dr. Lukács László György: Szégyelld te magad!) Köszönöm szépen, elnök úr. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir