DR. RÉTVÁRI BENCE,

Full text search

DR. RÉTVÁRI BENCE,
DR. RÉTVÁRI BENCE, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára: Köszönöm szépen. Minél jobb Lukács László György volt cégének, annál rosszabb a magyar egészségügynek, és minél rosszabb a magyar egészségügynek, annál jobb Lukács László György egykori cégének.
Én idéznék Lukács képviselő úrtól, tavaly november 16-án azt mondta: „Az orvoshiány ma hazánkban létező, mi több, égető probléma. Az elmúlt hét és fél évben nyolcezernél is több orvos és fogorvos, valamint több mint két és fél ezer ápoló, szülésznő hagyta el az országot, és ment külföldre dolgozni.” - mondja ezt Lukács László György. A Jobbik programja is tartalmazza, hogy jól látható az elvándorlás, az egészségügyi fejlesztési tervük a hazacsábításról beszél.
De mit ír a honlapján Lukács László György cége, amelynek ő éveken keresztül tulajdonosa volt? „Magyar rezidensek, orvosok, fogorvosok, szakorvosjelöltek, szakorvosok és több szakvizsgával rendelkező orvosok számára állásközvetítés, professzionális színvonalon 18 országba.” - ezt írja a saját honlapja. Afganisztán, Ausztrália, Ausztria, Azerbajdzsán, Bahrein, Belgium, Dubaj, Egyesült Arab Emirátusok, Egyesült Királyság, Írország, Kuvait, Németország, Svájc, Svédország, Szaúd-Arábia, Szingapúr és Új-Zéland. (Dr. Fazekas Sándor: A Jobbik igazi arca!) - mindezekben az országokban javítja az orvoslás, a gyógyítás színvonalát, Magyarországon pedig rontja.
A Doctors Abroad Kft. a Jobbik HospInvestje; az a cég, amelyik abban érdekelt, hogy Magyarországon rosszabb minőségű legyen az egészségügyi ellátás. Ő kiviszi a pénzt az egészségügyből, kivitte éveken keresztül, többmilliós forgalma, többmilliós mérleg szerinti eredménye, többmilliós, adózás előtti eredménye volt ennek a cégnek azokban az években, amikor még nem a rokona, hanem ő maga volt ennek a tulajdonosa, kivitte a pénzt így az egészségügyből, és kivitték az orvosokat az országból. Mindezt úgy tették, mint az SZDSZ, üzletszerűen, az egészségügyből pénzt, hasznot húzva.
Köszönöm szépen. (Közbeszólás a Jobbik soraiból: Most innen folytasd! - Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir