BANA TIBOR

Full text search

BANA TIBOR
BANA TIBOR (Jobbik): Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Miniszter Úr! Arról, hogy mennyire lesz átmeneti ez a szállás, sokat elmond a már említett nagyfai táborbezárás, valamint az, hogy szociális munkás, pénzügyi intéző, gondnok és hasonló funkciókat hirdettek meg mindkét város vonatkozásában, tehát hosszabb távon terveznek bevándorlókat elhelyezni a két településen. Mi minden lehetséges eszközt meg fogunk ragadni, hogy ezt megakadályozzuk.
Kivételesen biztonságos helyzetben van az ország, ezt mondja miniszter úr. Nem ez a helyzet, a körmendiek és a szentgotthárdiak nem ezt érzik. Most a tavaly őszihez képest még rosszabb állapotokkal kell majd szembesülni, ha ezt hagyjuk, és ezért is szólítottuk fel Körmend fideszes polgármesterét, Bebes Istvánt és Szentgotthárd kormánypárti polgármesterét, Huszár Gábort a lemondásra, mert nem képviselik a lakosság érdekeit, nem álltak ki a körmendiek és a szentgotthárdiak érdekében.
A Fidesz-frakció közleményében is határozottan fogalmaztak múlt héten azzal kapcsolatban, hogy ki döntheti el azt, hogy hova érkezzenek migránsok. Ezzel szemben azt látjuk, hogy az önök döntésének következtében most éppen a nyugati szakaszon fognak ők feltorlódni. A miniszterelnök úr harcias szavai továbbra sem állnak összhangban a valósággal. Védjék meg a körmendieket, védjék meg a szentgotthárdiakat, védjék meg a magyarokat! (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik padsoraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir