VOLNER JÁNOS

Full text search

VOLNER JÁNOS
VOLNER JÁNOS (Jobbik): Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! A rendszerváltás utáni Magyarország mélypontját érte el a demokrácia tekintetében. Mint ismeretes, szeptember 28-án délután önök egy e-mailt küldtek a Jobbiknak arról, hogy szeretnék ellenőrizni a párt gazdálkodását személyesen a helyszínen, noha tudták egyébként, hogy a gazdasági igazgatónk másnap nem fog ráérni. Ez nem akadályozta meg önöket abban, hogy másnap a helyszínre kiszálljanak, ellenőrzést folytassanak, és még egyszer mondom, a szeptember 28-át követő napon, 29-én 10 óra 12 perckor már le is zárták azt az online felületet, ahol lehetővé vált volna, hogy a Jobbik adatot szolgáltasson az Állami Számvevőszék részére. Röviddel utána, hogy lezárták ezt a felületet, önök már feljelentést tettek az ügyészségen, és arról kezdtek el egészen arcátlan módon hazudozni, hogy a Jobbik eltitkol szerződéseket, nem ad át bizonyos adatokat. Megjelentem ekkor Schön Péterrel, a párt gazdasági igazgatójával, sajtókamerák kereszttüzében át próbáltuk adni az adatokat, de önök ezeket sem vették át.
Kérdezem öntől, tisztelt elnök úr… - a Fidesz egy fillért sem költött korábban a Hír TV műsorszervező és hirdetésszervező cégénél, holott ő volt a kizárólagos kampányfelelőse, ezt önök nem kifogásolták, holott jól tudható, hogy valódi teljesítmény történt, a Fidesz kampányát a Hír TV hirdetésszervező cége szervezte. Ebben az ügyben önök miért nem találtak semmit, és miért nem hajlandóak még a feljelentés megtétele után sem elindítani a nyomozást?
A második kérdésem: miért titkolják konzekvensen, melyik állami szervtől kapták az adatokat? Azért is érdekes ez a kérdés, mert az adóhivatalnak még elsőfokú határozata sincs arról, hogy a Jobbik bármilyen szabálytalanságot ebben az ügyben elkövetett volna. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) Hogy áll elő akkor ez a 331 millió forintos tiltott párttámogatás önök szerint? Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir