ORBÁN VIKTOR

Full text search

ORBÁN VIKTOR
ORBÁN VIKTOR miniszterelnök: Összegeztem, tisztelt képviselőtársam, hogy mi minden történt ebben az ügyben: végtörlesztés, árfolyamgát, bankok elszámoltatása, forintosítás, áron aluli árverés tilalma és a kilakoltatás megtiltásának meghosszabbítása, tehát a moratórium kiterjesztése.
Én úgy látom, hogy az elmúlt években a magyar parlament jól dolgozott, nagyon fontos törvényeket alkottunk meg. Fölhívom a figyelmet arra, hogy miután megalkottuk az áron aluli árverezés tilalmáról szóló törvényt, ma egyetlen családot sem lehet kiforgatni lakásvagyonából. Miután kiterjesztettük a kilakoltatás tilalmát, ezért most senkit sem fenyeget semmifajta kilakoltatás, és az eddigi időszakban, a mögöttünk hagyott években mindig meg tudtuk akadályozni, hogy Magyarországon tömeges kilakoltatás történjen. Magyarország nem a kilakoltatott emberek országa. Az önkormányzatokkal mindig együttműködtünk, és minden olyan családnak, amely el kellett hagyja az otthonát, az önkormányzatokon keresztül találtunk megoldást. Ott, ahol pedig a család segített, a családok vették át ezt a terhet.
Tehát azt kell mondjam önöknek, hogy Magyarország egy olyan ország az európai kultúrkörben, amelyre a legkevésbé jellemző az, hogy az embereket ki lehet tenni az otthonaikból. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir