SALLAI R. BENEDEK

Full text search

SALLAI R. BENEDEK
SALLAI R. BENEDEK (LMP): Elnök úr, sajnos nem tehetem, hiszen gyakorlatilag a kérdések mögül némileg kibújva másra ad választ. Nem az szerepelt a kérdések között, hogy a hat kérdésre milyen választ adott Brüsszel. Nyilvánvalóan, ha önök, illetve a magyar kormány hazudik a számokkal, és nem valós költségeket állít be a beruházásba, akkor hamis számok alapján Brüsszel mondhatja azt, hogy az jó. De mindaddig, amíg nem számolják rá konkrétan a hulladékkezelés költségeit, annak az őrzését és minden ezzel kapcsolatos költséget, addig ezek valótlan számok.
Önnek tudnia kell, hiszen ezzel foglalkozott egész életében, a mai napig nincs megoldva a hulladékkezelés, ezért ennek nem is tudják jól becsülni a költségeit, ezért valós számokat nem is tudnak ebből prezentálni. Olcsó-drága vonatkozásban Ausztriára is mondta, hogy gyakorlatilag más szempontból támadta. Egyet ön is tud tökéletesen: Ausztria atomellenes, és nyilvánvalóan egy felelős kormánynak ilyen biztonsági kockázatot nem szabad felvállalnia.
Gyakorlatilag a legnagyobb gondom az, hogy azt kell látnia, hogy ön azzal számol, hogy 2026-27-ig Fidesz-kormány lesz, de nem lesz ’18-tól sem. És minden pénz, amit erre fordítanak, kidobott pénz, mert bármilyen tisztességes kormány, csakúgy, mint Ausztria tette annak idején, népszavazással kell hogy döntsön ilyen kérdésről. (Közbeszólás a Fidesz soraiból: Hol lesztek jövőre?) Nem fogadom el a választ. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir