DR. FÓNAGY JÁNOS

Full text search

DR. FÓNAGY JÁNOS
DR. FÓNAGY JÁNOS nemzeti fejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Asszony! A kiemelt beruházásokkal kapcsolatos adatok nyilvánosak, hiszen a beruházást kiemeltté nyilvánító kormányrendelet a Magyar Közlönyben megjelenik. A forrásokról a Közbeszerzési Hatóság, illetve a Magyar Közlönyben megjelenő nyilvános kormányhatározatok rendelkeznek, valamint a közbeszerzésekről szóló törvény részletesen felsorolja az ajánlatkérő adatszolgáltatási kötelezettségeit, valamint rendelkezik arról is, hogy ezeket az adatokat a Közbeszerzési Hatóság által működtetett nyilvános közbeszerzési adatbázisban fel kell tüntetni.
Ami a dunai rakpartot illeti, eddig sem omlott a Dunába (Demeter Márta: Most még!), és természetesen a jövőben sem fog. Az óriás toronyugrás versenyszámának lebonyolítására szükséges versenyhelyszín a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság által kiadott érvényes vízjogi létesítési engedéllyel rendelkezik, amely szerint ez megfelel az engedélyezési eljárásban részt vevő szakhatóságok előírásainak. A beruházáshoz megadta a hozzájárulását a Mahart PassNave Kft., a Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság és a Fővárosi Csatornázási Művek is. Az engedélyeztetési eljárás előzetes egyeztetési folyamatában a Forster Gyula Nemzeti Örökségvédelmi és Vagyongazdálkodási Központ javaslatai alapján olyan végleges műszaki tartalmat fogadtak el, amely a központ megítélése szerint is leginkább biztosítja a világörökség részét képező műemléki védettség alatt álló rakpart sérthetetlenségét.
(10.20)
Az óriás-toronyugrás versenyhelyszínével kapcsolatos beruházás két ütemben valósul meg, ezért a kivitelezésre két külön közbeszerzési eljárást folytattunk le, amelyek ellen jogorvoslat-kérelem nem érkezett be.
Köszönöm a kérdését, bocsánat, hogy én ezt elmondhattam. (Derültség az MSZP soraiban.) Köszönöm, elnök úr, a türelmét. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir