HERINGES ANITA

Full text search

HERINGES ANITA
HERINGES ANITA (MSZP): Nem tudom elfogadni a választ (Moraj a kormánypárti padsorokban.), hiszen a szabálykövető magyar állampolgárok nagy része, amikor később kapja meg a csekket (Zaj. - Az elnök csenget.), mint a befizetési határidő, csak legyint egyet, és azt mondja, hogy én úgysem nyerhetek a nagyemberek, a Magyar Postával szemben, hiszen én csak egy kisember vagyok.
Egy feladatunk van nekünk ellenzéki képviselőként: kiállni ezek mellett az emberek mellett (Dr. Legény Zsolt: Így van!), és kiállni azért, hogy nekik ne kelljen többet fizetni. Amikor egy átlagpostás fizetésének harminchétszeresét keresi a vezérigazgató, és mégsem érkeznek meg a csekkek, akkor azt gondolom, hogy az lenne a normális, ha leváltanák a vezetőt, és nem keresne ennyire jól, hiszen valahogy nem működik jól a Magyar Posta.
Manapság azt lehet hallani, ha az utcát járja az ember, hogy csak legyintenek az emberek, hogy úgyis megérkezik a csekk, nekem úgyis be kell fizetni. Államtitkár úr szerint nem érkeznek később a csekkek; akkor mi azt tudjuk mondani, hogy valószínűleg a sárga csekk lassan már olyan, mint a magyar vasút: nem késik az államtitkárság szerint. Köszönöm szépen. (Dr. Legény Zsolt: Úgy van! - Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir