RIZ GÁBOR

Full text search

RIZ GÁBOR
RIZ GÁBOR (Fidesz): Köszönöm. Tisztelt Képviselő Asszony! Csak a pontosság meg a jegyzőkönyv kedvéért hadd mondjam el, hogy önnek nincs igaza. A Magyar Nemzeti Digitális Archívum nyitása óta, az tavaly nyáron volt, ősz végéig több mint 8 ezer látogatót, fizető látogatót tud felmutatni. Lehet, hogy nem mutatták meg, de higgye el, hogy így van.
A másik, hogy azóta tele van programokkal, számtalan családi rendezvény, városi rendezvény, kulturális rendezvény volt. (Hegedűs Lorántné: Botrányos!) Képviselő asszony, én ott élek, ön pedig legfeljebb odalátogat, maradjunk ennyiben. Az a két épület, ami ipariörökség-védett, nemzetközi díjra lett javasolva, ami talán az ön szakmája is valamelyest, és tudja, hogy ha valamit nemzetközi építészdíjra javasolnak, annak valami alapja van. Tehát ott azért értékmegőrzés is történt.
A létszámra vonatkozóan pedig annyit szeretnék önnek előrebocsátani, hogy két ütemben történik a dolgozók felvétele. Az első ütem már megtörtént. Úgyhogy csak szeretném pontosítani, jöjjön el, én végigvezetem önt mind a két intézményen. Higgye el, sok mindent másképp fog látni, mint annak a polgármesternek az interpretálásából, aki úgy indította a ciklusát, hogy szélkereket akar, termálvizet, a befektetők már ott kopogtattak a város ajtaján, alig várva, hogy ő kerüljön székbe, és akik azóta sem jelentek meg. Ne higgyen neki, nekem higgyen!
Köszönöm. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir