Pizza Hut

Full text search

Pizza Hut
Budapesten az első Pizza Hut étterem a VII., Erzsébet krt. és a Király utca sarkán nyílt meg 1992 áprilisában. Az új Pizza Hut étterem rendkívül sikeres lett, így a hálózat folyamatosan bővült. Jelenleg már tizennégy étterem van az országban – ebből három vidéken, Győrben, Szegeden és Pécsett –, három szeletbár a Keleti pályaudvaron, az Astoriánál, Újpesten, és még megtalálható a Pizza Hut a Marriot Hotelban is. Az éttermek Hollywood színhangulatát és világát idézik, világhírű színészeket és zenészeket ábrázoló életnagyságú szobraikkal és falfestményeikkel.
Közkedvelt a Király utcai étteremben található „Csillagok fala”, ahol világhírű magyar színművészek kéznyomatai találhatók.
A Pizza Hut híres pizzatésztáját kétféleképpen készíti: a kívül friss, ropogós, belül pedig könnyű és puha Serpenyős pizzát abban a serpenyőben szolgálják fel, amelyben a tésztát kelesztették és sütötték. A Vékony ropogós pizza a Pizza Hut által kifejlesztett tradicionális jellegű recept alapján készül. Az ismert pizzaspecialitásokon felül a vendégek maguk is összeállíthatják pizzájukat ízlésük szerint.
A pizzákon kívül speciális fokhagymás kenyereket, fokhagymás gombafejeket, töltött pizzatekercseket, olasz minestrone levest, kitűnő édességeket – amerikai almás pite, brownie, Bob & Rob fagylalt – is kínálnak a magyarországi éttermek. Különleges az önkiszolgáló jellegű salátabár, melyből minden vásárló összeállíthatja kedvenc salátáját.
A pizzáin kívül a Pizza Hut még a házhoz szállító rendszeréről is híres. Magyarországon csaknem egész Budapesten, Budaörsön, Vecsésen, Gyálon, Győrben, Szegeden és Pécsett szállítják ingyen házhoz a vásárlók kedvenc pizzáit a már jól ismert motoros futárok.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir