Az üzletek nyitva tartásáról szóló törvényjavaslathoz benyújtott összegző módosító javaslatról történő döntés

Full text search

Az üzletek nyitva tartásáról szóló törvényjavaslathoz benyújtott összegző módosító javaslatról történő döntés
Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az üzletek nyitva tartásáról szóló törvényjavaslathoz benyújtott összegző módosító javaslatról történő döntés és a zárószavazás. Semjén Zsolt és más képviselők önálló indítványa T/1914., a Törvényalkotási bizottság összegző módosító javaslata T/1914/19., összegző jelentése pedig T/1914/20. számon volt elérhető.
Most a határozathozatalok következnek. Tájékoztatom önöket, a házszabály 48. § (4) bekezdése alapján az LMP a T/1914/11. és 12., az MSZP pedig a T/1914/4., 5., és 6. számú módosító javaslatok fenntartását indítványozta. Először ezekről határozunk.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, fenntartja-e a T/1914/11. számú módosító javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 30 igen, 152 nem szavazattal, 3 tartózkodás mellett nem tartotta fenn.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, fenntartja-e a T/1914/12. számú módosító javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 61 igen, 121 nem szavazattal, 2 tartózkodás mellett nem tartotta fenn.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, fenntartja-e a T/1914/4. számú módosító javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 31 igen, 151 nem szavazattal, 1 tartózkodás mellett nem tartotta fenn.
Tisztelt Országgyűlés! Most a T/1914/6. számú módosító javaslat fenntartásáról döntünk. Kérdezem, fenntartják-e ezt. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 37 igen, 144 nem szavazattal, 3 tartózkodás mellett nem tartotta fenn.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, fenntartja-e a T/1914/5. számú módosító javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 33 igen, 150 nem szavazattal, 2 tartózkodás mellett nem tartotta fenn.
Mivel az Országgyűlés, tisztelt képviselőtársaim, módosító javaslatot nem tartott fenn, most az összegző módosító javaslatról döntünk. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a Törvényalkotási bizottság T/1914/19. számú összegző módosító javaslatát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az összegző módosító javaslatot 119 igen, 40 nem szavazattal, 24 tartózkodás mellett elfogadta.
Most a zárószavazás következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a T/1914/22. számú egységes javaslatot.
Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az egységes javaslatot 119 igen, 40 nem szavazattal, 25 tartózkodás mellett elfogadta. (Dr. Semjén Zsolt kezet fog Harrach Péterrel. - Taps a KDNP padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me