Döntés önálló indítványok tárgysorozatba vételéről

Full text search

Döntés önálló indítványok tárgysorozatba vételéről
Tisztelt Országgyűlés! Most előterjesztések tárgysorozatba vételéről döntünk. Emlékeztetem önöket, hogy az LMP képviselőcsoportjának kérelme alapján az Országgyűlés már lefolytatta az állami adóhatóság áfacsalásokkal kapcsolatos szervezeti és eljárási hiányosságait vizsgáló bizottságról szóló H/1758. számú határozati javaslat tárgysorozatba vételének vitáját. Most a szavazás következik.
Kérdezem önöket, tárgysorozatba veszik-e Szél Bernadett képviselő asszony és képviselőtársai H/1758. számon előterjesztett határozati javaslatát. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a határozati javaslatot 58 igen szavazattal, 110 nem ellenében, 2 tartózkodás mellett nem vette tárgysorozatba.
(11.10)
Tisztelt Országgyűlés! Emlékeztetem önöket, hogy a Jobbik képviselőcsoportjának kérelme alapján az Országgyűlés már lefolytatta az idős, rászoruló személyek otthoni gondozásának igazságossá tételéről szóló, H/3476. számon előterjesztett határozati javaslat tárgysorozatba vételének vitáját.
Most a szavazás következik. Kérdezem önöket, tárgysorozatba veszik-e Sneider Tamás, Novák Előd és Vágó Sebestyén H/3476. számon előterjesztett határozati javaslatát.
Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a határozati javaslatot 56 igen szavazattal, 111 nem ellenében, 4 tartózkodás mellett nem vette tárgysorozatba.
Tisztelt Országgyűlés! Arra figyelemmel, hogy a frakciók bizottsági tagcserékre nem tettek javaslatot, személyi döntésekre a mai napon nem kerül sor.
Köszönöm a tisztelt Országgyűlés együttműködését, és mielőtt folytatnánk általános vitákkal munkánkat, 2 perc technikai szünetet tartunk. (Rövid szünet. - Számos képviselő távozik az ülésteremből.)
Tisztelettel kérem képviselőtársaimat, hogy foglalják el helyüket, illetve foglalják el a folyosót. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

LanguagesArcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me