Május hó 12., szerda

Full text search

Május hó 12., szerda
9h
A HM VIII. csf-től Kálóczy ezredes jelentkezett az Ihnovnál az Ihnov állományának megállapítása végett. Az Ihnov távollétében segédtisztje jelentette az Ihnov állományába soroltak neveit.
9h 30
Barcsay János, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke és Vági Kálmán országos kapitány jelentkeztek az Ihnovnál a magyar labdarúgó válogatott csapatnak Schweizba való indulása előtt.
10h
A Kultúr és Propaganda Jövő megbízásából jelentkezett Szirmay Albert és átvette a „Munka és Szellem Arcképcsarnoka” c. albumot, amelyet az Országos Vezető nem volt hajlandó saját személye részére megvásárolni, mert erre vonatkozó megrendelést az Országos Vezető nem adta le. [sic!]
10h 30
A német birodalmi sportvezető helyettese megküldötte az Országos Vezetőnek a von Tschammer und Osten elhunyt birodalmi sportvezér és az Ifjúság Országos Vezetőjéről készült 2 drb társas-fénykép felvételt.
11h
Buza-Kiss János ezredes jelenti, hogy Ungvárra bevonult és a 24.k.hadosztály levente parancsnokságot átvette.
11h 30
Vitéz Mecséry ezredes, az Egyetemi és Főiskolai Hallgatók Önkéntes Nemzeti Munkaszolgálata főparancsnokának segédtisztje kért az Országos Vezetőségtől Szinay altábornagy úr Őnagyméltósága részére kihallgatást.
12h
A MEFSOK előterjesztett kérelmére az Országos Vezető távollétében az OV segédtisztje dr.Koltay fhdgy.-nál Bárki Béla üzemi munkás 1 hónapi szabadságolásának biztosítását kérte a vasgyűjtő mozgalom befejezése érdekében.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi