ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! Határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e az Észak-atlanti Tanács felhívására adandó válaszról szóló országgyűlési állásfoglalás megismert szövegét. Kérem, szavazzanak! (Megtörténik. 227 igen, 0 nem, 0 tartózkodás.) Köszönöm. (A képviselők tapssal fogadják a táblán megjelenő eredményt.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 227 szavazattal, ellenszavazat nélkül elfogadta a külügyi bizottság előterjesztését. Köszönöm szépen.
Tisztelt Országgyűlés! A ma délelőtti ülésünk munkaprogramja ezzel véget ért. Azzal szeretném felhívni figyelmüket a délutáni ülésre, hogy fél kettőkor pontosan interpellációkkal folytatjuk ülésezésünket.
Felhívom egyúttal a bizottságok, különösen a költségvetési bizottság figyelmét, hogy ma rövid ülésnapra számíthatunk. Mód van tehát arra, hogy a bizottságok a ma délutáni és a holnap délelőtti időt felhasználva úgy készüljenek fel a holnap délutáni ülésre, hogy ott a függőben maradt kérdésekben eljuthassunk a határozatokhoz.
Köszönöm. Fél kettőkor találkozunk.
(Szünet: 71.43 órától 13.35 óráig - Az elnöki széket dr. Szűrös Mátyás foglalja el.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi