BALOGH GÁBOR jegyző:

Full text search

BALOGH GÁBOR jegyző:
BALOGH GÁBOR jegyző: Az ülés befejezése után a Magyar Demokrata Fórum frakciója rövid megbeszélést tart a kongresszusi teremben.
Szintén az ülés befejezését követően a mai napon két bizottság tart ülést: az alkotmányügyi, törvény-előkészítő és igazságügyi bizottság a főemelet 37-38-as számú tanácsteremben, a költségvetési, adó- és pénzügyi bizottság a fszt. 6-os számú teremben.
Továbbá augusztus 29-én 9 órai kezdettel, 30.-án, csütörtökön 9 órai kezdettel az alkotmányügyi, törvény-előkészítő és igazságügyi bizottság ülése a főemelet 37-38-as számú tanácsteremben lesz.
A költségvetési, adó- és pénzügyi bizottság augusztus 29-én és 30-án 9 órai kezdettel a földszint 1-es és 2-es számú tanácsteremben folytatja tanácskozását.
Augusztus 29-én, szerdán 9 órai kezdettel a honvédelmi bizottság ülése a főemelet 66-os számú tanácstermében, a környezetvédelmi bizottság ülése a képviselői irodaház - régi nevén a "fehér ház" -1. emeleti 3-as számú tanácstermében lesz.
A környezetvédelmi bizottság augusztus 30-án, csütörtökön 9 órai kezdettel a képviselői irodaház I. emeleti 3-as számú tanácstermében folytatja majd m unkáját.
Ugyancsak 9 órakor, augusztus 29-én, szerdán a külügyi bizottság a főemeleti 55-ös számú tanácsteremben tart ülést.
A nemzetbiztonsági bizottság zárt ülése a főemelet 39-es számú teremben lesz, a gazdasági bizottságé pedig a fszt. 6-os számú tanácsteremben.
A gazdasági bizottság 30-án, csütörtökön 9 órai kezdettel a fszt. 6-os számú tanácsteremben folytatja majd tanácskozását.
10 órakor, augusztus 29-én, szerdán az önkormányzati, közigazgatási, belbiztonsági és rendőrségi bizottság tartja ülését a kongresszusi teremben.
Az emberi jogi, kisebbségi és vallásügyi bizottság ülése pedig a főemelet 11-es számú tanácsteremben lesz.
Augusztus 30-án, csütörtökön 9 órai kezdettel a mentelmi és összeférhetetlenségi bizottság ülése a 39-es számú teremben lesz.
10 órai kezdettel a nyomtatott és elektronikus sajtó privatizációs eljárásait vizsgáló bizottság ülése a képviselői irodaház 1. emeleti 1-es számú tanácstermében lesz.
10 óra 30 perckor a szociális, egészségügyi és családvédelmi bizottság a képviselői irodaház I. emelet 2-es számú tanácstermében tartja ülését.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi