ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Tisztelt Országgyűlés! Mindenekelőtt jelenlét-ellenőrzést tartunk. Megkérem képviselőtársaimat, nyomják meg az "igen" szavazógombot! (Szavazás: jelenlévő 179, bejelentett távollévő 24, be nem jelentett távollévő 182 fő.)
Tisztelt Országgyűlés! Megállapítom, hogy az Országgyűlés még nem határozatképes. Várnunk kell, amíg képviselőtársaink visszaérkeznek, és elfoglalják a helyüket. (A kint lévő képviselőket várják.)
Kérem képviselőtársaimat, foglaljanak helyet. Újabb jelenlét-ellenőrzést tartunk. Kérem, nyomják meg az "igen" szavazógombot! (Szavazás: jelenlévő 199, bejelentett távollévő 24, be nem jelentett távollévő 162 fő.)
Megállapítom, hogy az ülésteremben 199 képviselő tartózkodik, így az ülés határozatképes.
Engedjék meg, hogy röviden ismertessem a mai nap programját!
Először a helyi önkormányzatokról szóló törvényjavaslat részletes vitáját folytatjuk, illetve zárjuk le. Ezt követően az önkormányzati választási törvényjavaslat részletes vitáját tartjuk meg. A vita lezárása után a két törvényjavaslatról külön-külön határozatot hozunk. Az ülés végén - vagy napközben, ha szabadidő keletkezik - az Országgyűlés elnökének és egyik alelnökének megválasztására kerül sor.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi