BÁRDOS BALÁZS jegyző:

Full text search

BÁRDOS BALÁZS jegyző:
BÁRDOS BALÁZS jegyző: Tisztelt Országgyűlés! A bizottságok e héten a következő időpontokban üléseznek:
Július 31-én, kedden 9 órai kezdettel az önkormányzati, közigazgatási, belbiztonsági és rendőrségi bizottság ülése a Kongresszusi Teremben, az alkotmányügyi, törvény-előkészítő és igazságügyi bizottság ülése a főemelet 37–38. számú tanácsteremben, a költségvetési, adó- és pénzügyi bizottság ülése a fszt. 1–2. számú, míg a környezetvédelmi bizottság ülése az Országgyűlés Irodaháza 2 számú tanácstermében, a Széchenyi rakpart 19-ben.
10 órai kezdettel az emberi jogi, kisebbségi és vallásügyi bizottság ülése a főemelet 11. számú tanácstermében.
Augusztus 1-jén, szerdán 9 órai kezdettel az önkormányzati bizottság a Kongresszusi teremben, az alkotmányügyi bizottság a 37–38. számú tanácsteremben a főemeleten, a külügyi bizottság a Gobelin Teremben, a költségvetési bizottság a Képviselői Irodaház 7. számú emeleti tanácstermében ülésezik. 1/2 10 órai kezdettel a kulturális bizottság az Országgyűlés Irodaháza 3. számú tanácstermében ülésezik.
Augusztus 2–án, csütörtökön 9 órai kezdettel a honvédelmi bizottság a főemelet 55. számú tanácsteremben;
1/2 10 órai kezdettel a külügyi bizottság a főemelet 11. számú, a gazdasági bizottság a fszt. 6. számú tanácsteremben. (Közbeszólás: Hánykor?) Fél 10 órakor.
10 órai kezdettel a kulturális albizottság ülése félemelet 64. számú tanácstermében, és a Magyar Demokrata Fórum képviselőcsoportja csütörtökön a plenáris ülés előtt másfél órával frakcióülést tart a Kongresszusi Teremben. Köszönöm.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi